|copyrightreserved | owner:FARAHATIQAHAHMADFOZEE | www.farahatiqah.blogspot.com |

Thursday, April 18, 2013

Farah sudah bertunang? Bila masa =='

ASSALAMUALAIKUM dan selamat pagi :) 
Wahhh bangun dengan senyuman hari ni nampaknya :)
#mengemas rumah, sapu , mop sebab mama's coming home :D
ohh rindunya mama bru 2 hari outstations --' wahh rindu mama :)

NAMPAK TITLE DI ATAS TU?
FARAH DAH BERTUNANG? 
ENGAGED?
adoiiii siapa yang suruh sebarkan ohh? serabut kepala hahaa
banyak sgt yg inbox ni == serabut serabut.
baiklah wahai warga warga facebook dan hah especially to warga sekolah tercintaku SESERI.

entah badan siapa siapa ni --'
but motif nya : 
NO, I'M NOT ENGAGED YET!

Nak tergelak pun ada bila baca ucapan tahniah yang diikuti dengan "WEY, KAU BIAR BETUL?" , "IQAH BIAR BETUL? SIAPA?" , "EH, TAPI BETUL KE?" , "KAU MAIN MAIN KE?"
boleh ja nk bertunang , hahaah tapi korang nak tgk Farah menghembus nafas terakhir ? --' #killbymymom
haha ni orang tak bertunang pun la, jgn la percaya. CINCIN ada tak semestinya tunang. haha bila Farah melawak tu fahamla FARAH ni macam mana == yang junior ni pun pergi percaya, lepas tu pergi bagitahu cikgu cikgu. hoiii hahaah apakah semua ini? baru plan nk ke sekolah TAK JADI terus. hahaa buat masa sekarang ni. I'LL STAY HERE dulu hahaha

CIKGU CIKGU, 
cikgu, Farah tak bertunang lagi cikgu, PERCAYA SAYA :'( haha merayu ni. kalau saya bertunang saya dah jemput cikgu dahh :D ahha kenduri kesyukuran la katakan hhaha cikgu serious serious. saya belum bertunang --' 

ADIK ADIK, 
adik adik, akak melawak ja, adoiii yang korang pergi percaya tu kenapa, ishhh haaha yg pergi tanya cikgu tu kenapa? kan dah jadi bualan dlam bilik guru. aduiii haha stress stress terima kasih kerana mempopularkan akak sekali lagi di sekolah tu T_T

SAHABATKU,
ha korang, terima kasih la ckp tahniah :D cepat sikit Farah bertunang.haaaha semua rumors wey -- serious serious. 

NOTE TO SELF : 
JANGAN MEMANDAI NAK CKP SESUATU YANG MEREPEK KALAU YOU KNEW ADA ORANG YANG MUNGKIN BELIEVE YOUR WORDS.

assalamualaikum,
jaga diri jaga iman,
lots of love,
FARAH.

I AM NOT ENGAGED YET!

2 comments:

  1. hahaah akhirnya confess jugak hanggg :p

    ReplyDelete
  2. hahaah diam ah --' terpaksa because cikgu kecoh tnya =='

    ReplyDelete